פודינג לחם בורבון
פודינג לחם בורבון הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 433 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בורבון, חצי-חצי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה, ולשים את בריוש הקוביות בו.
מקציפים יחד את החצי וחצי, חלב, ביצים, חמאה, סוכר חום, ויסקי, וניל, קינמון, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת הפודינג על הלחם בתבנית האפייה, נותניםהלחם מערבבים כדי לוודא שהוא מצופה.
תן לפודינג לשבת 1 שעה, כך שהלחם יכול לספוג את החלב במלואו.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ברגע שהוא מוכן, לשים את המנה בתנור ואופים במשך 50 דקות, או עד נפוח ולהגדיר.
הסר, ולתת לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. זה בהחלט נחמד כאשר מוגש עם כמה קצפת טרי.
ירקות מיקס (עם אנדרו לבלוע), ו, עם גיא Fieri: דיינרס, דרייב-אין, צלילות; יותר סועדים, דרייב-אין, צלילות; ו גיא Fieri מזון.