קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם בורבון

פודינג לחם בורבון
גשו לסופר וקנו חמאה, ג'בטה, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
שים את הלחם בקערת ערבוב גדולה ושופך את החצי וחצי על זה, זורק אותו בעדינות כדי להשרות את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
תן לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום, להוסיף את הסוכר החום, סוכר מגורען, וניל, ומערבבים עד משולב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חמאה סוכר, ערבוב עד משולב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את תערובת פודינג על הלחם, לזרוק בעדינות לשלב את פודינג חצי וחצי תערובת עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
יוצקים את תערובת הלחם לתוך צלחת אפייה מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מפזרים את הצימוקים מלמעלה ומעבידים אותם בעדינות לתוך הפודינג; ודא שהנוזל מכסה את הלחם. מכסים את צלחת האפייה בנייר אלומיניום ואופים במשך 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
הסר את רדיד ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, עד פודינג הלחם הוא חום זהוב. תניח את הפודינג בצד בזמן שאתה מכין את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
כדי להפוך את זיגוג בורבון: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום ולהוסיף את הוויסקי ואת הסוכר ' ממתקים, ערבוב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מוסיף את השמנת ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
13
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של פודינג לחם ולתת לו לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה. פודינג הלחם מוגש הכי טוב חם, אבל זה יכול להיות בקירור, מכוסה היטב, עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן