פודינג לחם בורבון
פודינג לחם בורבון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ויסקי, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון.
הוראות
כדי להכין פודינג, מורחים 2 כפות חמאה על החלק התחתון ועל הצדדים של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. תניח בצד.
מחממים חלב בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מניחים לחם בקערה גדולה; יוצקים חלב חם על לחם.
שלב 2 כוסות סוכר והבא 3 מרכיבים (דרך 1 ביצה) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה לתערובת חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בצימוקים; יוצקים לתוך צלחת מוכנה.
מניחים צלחת במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד השחמה ולהגדיר.
כדי להכין רוטב, לשלב 3/4 כוס סוכר, 6 כפות חמאה, ביצה 1 בסיר קטן, כבד על אש נמוכה. לבשל 4 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 165 ותערובת עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בורבון.