פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש
פודינג לחם בריוש נוטלה בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 568 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך לחם ביצים, נוטלה, שמנת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-37 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם בנוטלה בננה בריוש, פודינג לחם בריוש בננה, ו פודינג בריוש נוטלה ריחני רוז (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס או חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מורחים את נוטלה על כל פרוסות הלחם שלך, ואז לשים 2 פרוסות יחד כדי להפוך 6 כריכים.
חותכים כל כריך ל 8 חתיכות ולזרוק אותם לקערה גדולה. פצחו את הביצים בקערה גדולה נוספת וקציפו בקרם, חלב, סוכר, ליקר אגוזים, תמציות וניל ושקדים.
יוצקים תערובת זו על קוביות כריך. עכשיו, מחית את הבננות שלך ומערבבים את זה לתוך תערובת קוביית הלחם.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה עד 2 שעות, מדי פעם לחיצה על הלחם לתוך תערובת פודינג. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד הפודינג מוגדר במרכז, 45 עד 50 דקות. מגניב במקצת.