פודינג לחם בראנץ
אם יש לך קינמון טחון, פטל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם בראנץ, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת מרובעת גריז, 9x9x2 אינץ'.
מורחים לחם באופן שווה במחבת.
בקערה בינונית, להכות ביצים, 1/3 כוס סוכר מגורען, קינמון ומלח, באמצעות מזלג. מערבבים בחלב; יוצקים על לחם.
מפזרים סוכר חום. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים חשפו 50 עד 60 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, לנקז פטל, הזמנת 1/2 כוס מיץ. בסיר 2 ליטר, לערבב מיץ 1 כוס סוכר מגורען.
חום לרתיחה; להרתיח 5 דקות. מערבבים פטל חמוציות; להפחית את החום. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות רכות אבל לא התפוצצו.