קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם בראנץ

פודינג לחם בראנץ
אם יש לך קינמון טחון, פטל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם בראנץ, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם בראנץ ' ביצה מקושקשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת מרובעת גריז, 9x9x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מורחים לחם באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים עם צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
4
בקערה בינונית, להכות ביצים, 1/3 כוס סוכר מגורען, קינמון ומלח, באמצעות מזלג. מערבבים בחלב; יוצקים על לחם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
לחםלחם
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים סוכר חום. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
6
מחממים תנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים חשפו 50 עד 60 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בינתיים, לנקז פטל, הזמנת 1/2 כוס מיץ. בסיר 2 ליטר, לערבב מיץ 1 כוס סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
פטלפטל
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
חום לרתיחה; להרתיח 5 דקות. מערבבים פטל חמוציות; להפחית את החום. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות רכות אבל לא התפוצצו.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
פטלפטל
10
מגישים עם פודינג לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם