חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אם $2.68 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נענע, רום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג בריוש דובדבן-וניל, ו קרפים סוזט עם גלידה Vanillan ורוטב חמאה כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הוסף את הלחם הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בקערה גדולה, לשלב את החמאה המומסת, צימוקים, חלב מרוכז, סוכר, וניל לטאטא יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הביצים ומקציפים שוב עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את פודינג על הלחם ולאפשר לספוג במשך כמה דקות. לחץ על הלחם לתוך הנוזל כדי לעזור לספוג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מפזרים את החלק העליון עם קינמון ופקאנים קצוצים ואופים בתנור עד שהפודינג מוגדר, כ -30 דקות. תקע סכין קיצוץ במרכז הפודינג. אם זה יוצא עם נוזל דבוק לסכין, לבשל עוד כמה דקות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
יכול דיאט קרם סודה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הסר את פודינג הלחם מהתנור ולאפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
עבור רוטב האפרסק: בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את האפרסקים, הסוכר והליקר ומערבבים בעדינות עד שהסוכר מתמוסס. אפשר להתבשל עד שהתערובת מתחילה להתעבות ולהכהות, כ -2 דקות. מערבבים בזמן הבישול כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
12
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים לשלב. אפשר לחמם ולעבות, על 2 דקות. אם הרוטב צריך עיבוי נוסף, לשלב את עמילן תירס ומים בקערה קטנה ומערבבים קצת לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
הסר מהחום ולשמור על חום.
1
מחממים מחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום והוסף את הליקר הכתום ואת הרום הכהה. חזור לחום ומבשל במשך 1 דקה, ולאחר מכן להבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
אלכוהול
3
לצלחת: באמצעות חותך טבעת, לחתוך את סיבובים של פודינג לחם צלחת בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את רוטב האפרסק מעל, ולאחר מכן את רוטב הרום.