פודינג לחם גבינת בנדיטו צ'ילה
פודינג לחם גבינת בנדיטו צ'ילה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי כוסברה, לחם, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם גבינת בנדיטו צ'ילה, פודינג לחם צ'ילה שוקולד, ו לחם גבינת צ'ילה.
הוראות
חותכים לחם בקוביות 1 אינץ'.
מניחים 12 כוסות קוביות ארוזות קלות בשכבה אחת על רשת על תבנית עם נייר אפייה ומניחים על מתלה תחתון בתנור. שמרו את כל הלחם שנותר לשימוש אחר.
חותכים פלפל לאורכו לרצועות 1 אינץ', מסירים זרעים ועיסה.
מניחים רצועות פלפל, כשהעור כלפי מעלה, על תבנית אפייה אחרת ומצפים קלות בתרסיס בישול.
מניחים פלפלים על המדף העליון בתנור. צולים פלפלים ולחם בתנור בו זמנית, בודקים פלפלים כל 30 שניות החל מ -3 דקות.
מוציאים פלפלים מהתנור כשהם משחימים קלות.
מוציאים קוביות לחם מהתנור.
מגררים גבינות על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה. זורקים קוביות לחם עם גבינות, בצל וכוסברה בקערת ערבוב גדולה.
בעזרת מסננת רשת דקה מסננים את הסלסה ומפרידים את הנוזל מהמוצקים.
שלב את המוצקים הסחוטים מסלסה, ביצים, חלב וכמון. זורקים תערובת ביצים עם תערובת הלחם, וודאו שכל קוביות הלחם רוויות.
מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס בישול.
מורחים תערובת לחם בצלחת ואופים, ללא כיסוי, 35 עד 40 דקות או עד להשחמה קלה וכמעט מכניסים למרכז.
בזמן שפודינג הלחם מתבשל, שלבו נוזלים שמורים מסלסה, שמנת חמוצה, רסק עגבניות ורצועות פלפל אדום קלוי בבלנדר וערבבו לתערובת אחידה.
מוציאים פודינג לחם מהתנור, חותכים לריבועים ומזלפים רוטב שמנת חמוצה.