פודינג לחם דובדבן וכתום ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן דובדבן ופודינג לחם כתום. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, אגוז מוסקט טחון, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם כתום ושקד ללא גלוטן, עוגת פודינג דובדבן שוקולד (ללא גלוטן), ו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול.
חותכים את הלחם מסתיים לקוביות 1/2 אינץ'.
מורחים את הלחם באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה. פיזור דובדבנים יבשים על top.In קערה, לטאטא יחד את הביצים, קוקוס תאריך סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט, מלח טריפל שניות ואז לטאטא בחלב.
יוצקים תערובת על הלחם ולתת לעמוד במשך 30 דקות. מדי פעם לחץ על הלחם עם כף או מרית כדי לעזור לו לספוג את הנוזל.מחממים מעל 350 מעלות F.
אופים את הפודינג באמבט מים (ביין מארי) עד נפוח המשרד במרכז במשך כשעה 1.
מגישים חם או קר עם קצפת, חצי וחצי או חלב. (השתמשנו חלב רזה, וזה היה מדהים.)