קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון

פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב, לחם ישן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה, ו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתבנית אפייה, מערבבים קוביות לחם ופקאנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
בקערה גדולה, להכות חצי וחצי, 1/4 כוס ויסקי, דלעת, סוכר חום, 1/4 כוס סוכר מגורען, הביצים, 1 כפית וניל, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ו allspice עם ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים פודינג לתבנית אפייה. עם כפית, לחץ קוביות לחם פקאן לתוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים פודינג לחם 45 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד חלב וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
חותכים שעועית וניל לשניים; לגרד זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים זרעים ושעועית לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10
חום לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה ו 3 כפות סוכר מגורען עם whisk. לאט לאט לשפוך תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת לסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהרוטב מתחיל להתעבות. מתח רוטב לתוך קנקן או קערה חסינת חום קטן; להשליך שעועית וניל. מערבבים 1/4 כוס ויסקי לרוטב. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
חותכים פודינג לחם חם לריבועים; מגישים עם רוטב בורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק