פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב, לחם ישן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה, ו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בתבנית אפייה, מערבבים קוביות לחם ופקאנים; להפריש.
בקערה גדולה, להכות חצי וחצי, 1/4 כוס ויסקי, דלעת, סוכר חום, 1/4 כוס סוכר מגורען, הביצים, 1 כפית וניל, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ו allspice עם ויסקי.
יוצקים פודינג לתבנית אפייה. עם כפית, לחץ קוביות לחם פקאן לתוך פודינג.
אופים פודינג לחם 45 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד חלב וקצפת.
חותכים שעועית וניל לשניים; לגרד זרעים.
מוסיפים זרעים ושעועית לתערובת חלב.
חום לרתיחה על אש נמוכה. בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה ו 3 כפות סוכר מגורען עם whisk. לאט לאט לשפוך תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת לסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהרוטב מתחיל להתעבות. מתח רוטב לתוך קנקן או קערה חסינת חום קטן; להשליך שעועית וניל. מערבבים 1/4 כוס ויסקי לרוטב. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
חותכים פודינג לחם חם לריבועים; מגישים עם רוטב בורבון.