קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג לחם דלעת ברולה

פודינג לחם דלעת ברולה
פודינג לחם דלעת ברולה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אמרטו, חלמונים, לחם קינמון וצימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו פודינג לחם דלעת ברולה, פודינג לחם קרמל-פקאן-דלעת, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חצי וחצי ו 3/4 כוס סוכר בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר סיר מחום; תערובת מגניב לפושר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מורחים חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
חותכים לחם לחתיכות 3/4 אינץ'. מחלקים בין שש מנות סופלה 1 1/4-גביע או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
להקציף דלעת, חלמונים, ביצה, ליקר, וניל, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים חצי חצי תערובת; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים פודינג דלעת על לחם מנות, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
בואו לעמוד 30 דקות, מדי פעם לחיצה על לחם כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מניחים מנות סופלה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מנות סופלה; אוהל רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מניחים מחבת צלייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
אופים פודינג עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
להעביר פודינגים למתלה להתקרר לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
15
מטאטא Preheat. כפית 1 כף שמנת מתוקה מעל כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
16
מפזרים 1 כף סוכר חום על כל אחד. פאדינגס צלוי עד צמרות הם תוסס וזהב חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
17
מגישים באופן מיידי.