פודינג לחם דלעת טבעוני
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו זנגביל טחון, רום, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 40 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת טבעוני, פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, ו פודינג פשטידת דלעת בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, טבעוניות).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות משמנים קלות תבנית אפייה 9 x 13 אינץ'.ראשית, פרוס את הלחם שלך לקוביות אינץ 1, ולהניח בצד.
לטאטא יחד את פירה דלעת, קורנפלור, סוכר, תבלינים, ומלח בקערה גדולה.לאחר חלקה ביסודיות בשילוב, לאט לטפטף בסומילק ורום, ומערבבים עד התערובת היא הומוגנית.לזרוק את קוביות הלחם וג ' ינג ' ר מגובש, ולהשתמש מרית רחבה כדי מעיל בעדינות את הלחם עם הדלעת.
יוצקים את תערובת הגבשושי לתוך המחבת מוכן שלך, להחליק את החלקים למטה לתוך שכבה אפילו.
בואו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר עבור הנוזלים להשרות קצת, ולאחר מכן לאפות במשך 45 - 50 דקות. הקצוות צריכים להופיע להגדיר, אבל הפנים יישאר רך למדי ולח. פודינג לחם טוב צריך להיות לח מאוד, אז להיזהר לא לאפות אותו!
בואו מגניב במשך כ 15 דקות לפני ההגשה. אתה יכול לקחת את הזמן כדי לעשות פרוסות נחמד, מסודר כמו שעשיתי, או פשוט לתפוס כפית גדולה וגורף אותו על צלחות. זה יהיה טעים לא משנה מה, אז זה לא משנה אם זה קצת מכוער!
מגישים חם עם קרמל, קצפת קרם, או אולי אפילו רוטב פאדג'.