קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פודינג לחם דלעת טבעוני

פודינג לחם דלעת טבעוני
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו זנגביל טחון, רום, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 40 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת טבעוני, פודינג אפרסק טבעוני מעוטר בגלידת תה קר טבעונית, ו פודינג פשטידת דלעת בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, טבעוניות).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות משמנים קלות תבנית אפייה 9 x 13 אינץ'.ראשית, פרוס את הלחם שלך לקוביות אינץ 1, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את פירה דלעת, קורנפלור, סוכר, תבלינים, ומלח בקערה גדולה.לאחר חלקה ביסודיות בשילוב, לאט לטפטף בסומילק ורום, ומערבבים עד התערובת היא הומוגנית.לזרוק את קוביות הלחם וג ' ינג ' ר מגובש, ולהשתמש מרית רחבה כדי מעיל בעדינות את הלחם עם הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
דלעת משומרדלעת משומר
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
סוימילקסוימילק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את תערובת הגבשושי לתוך המחבת מוכן שלך, להחליק את החלקים למטה לתוך שכבה אפילו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר עבור הנוזלים להשרות קצת, ולאחר מכן לאפות במשך 45 - 50 דקות. הקצוות צריכים להופיע להגדיר, אבל הפנים יישאר רך למדי ולח. פודינג לחם טוב צריך להיות לח מאוד, אז להיזהר לא לאפות אותו!
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו מגניב במשך כ 15 דקות לפני ההגשה. אתה יכול לקחת את הזמן כדי לעשות פרוסות נחמד, מסודר כמו שעשיתי, או פשוט לתפוס כפית גדולה וגורף אותו על צלחות. זה יהיה טעים לא משנה מה, אז זה לא משנה אם זה קצת מכוער!
6
מגישים חם עם קרמל, קצפת קרם, או אולי אפילו רוטב פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)