פודינג לחם הודי (דאבל קא מיטה)
פודינג לחם הודי (דאבל קא מיטה) אורך כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -8 גרם חלבון , 13 גרם שומן , וסך של 339 קלוריות . תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 סועדים. אם יש לכם שקדים, שמן צמחי, סוכר וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים באמת אהבו את המנה ההודית הזו. היא מתאימה היטב כקינוח זול. היא מוגשת לכם על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי מוצק של 44% . מתכונים דומים: את דאבל קא מיטה - איך להכין היידראבאדי דאבל קא מיטה - רמדאן , מסאלה רוטי/צ'פאטי (לחם שטוח הודי מתובל) ולחם קישואים שוקולד כפול .
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס).
מניחים את משולשי הלחם על תבנית אפייה וצולים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה ויבשה, כ-5 דקות מכל צד.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים משולשי לחם, במנות, עד להזהבה, 2 עד 4 דקות.
מוציאים את הלחם בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
טורפים סוכר, מים והל בסיר; מבשלים על אש בינונית עד שהסירופ מצטמצם מעט, 10 עד 15 דקות. מטבלים את משולשי הלחם בסירופ עד שהם ספוגים לחלוטין ומעבירים לצלחת.
בשלו חלב בסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מעבירים את משולשי הלחם הספוגים לחלב הרותח; מבשלים על אש נמוכה עד שהחלב נספג בלחם והשומן נפרד, 10 עד 15 דקות. מוסיפים את הצימוקים.