פודינג לחם הרובע הצרפתי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג לחם ברבעון הצרפתי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 501 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, סוכר, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קוקטייל הרובע הצרפתי 75, קוקטיילים ברובע הצרפתי, ו ממרח גבינת הרובע הצרפתי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
חותכים לחם לפרוסות בעובי 1 אינץ'. מסדרים פרוסות לחם ופקאן על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים חמאה מומסת; טוסט קלות.
בקערה גדולה מקציפים יחד ביצים, שמנת, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר ווניל. שים לחם ופקאן בתבנית 7 על 11 משומנת קלות.
יוצקים תערובת ביצים על הלחם. וודאו כי פרוסות הלחם רוויות בנוזל.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, עד להזהבה.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.