קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם וחמאה

פודינג לחם וחמאה
פודינג לחם וחמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 914 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כפית תמצית ונילן, מיץ לימון, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
פודינג: בסיר על אש נמוכה, להוסיף את הקרם, שעועית וניל מגורד ואת הזרעים (או תמצית) ו 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלץחלץ
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להקציף לשלב. מביאים את השמנת לרתיחה. בעוד הקרם מגיע לרתיחה, לטאטא את החלמונים 1/2 כוס סוכר יחד עד שהם תערובת הומוגנית. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, להסיר אותו מן החום לטאטא 1/3 של תערובת חלמון הביצה, ואז מיד לטאטא בתערובת הביצה הנותרת. זה נקרא הרפיה, זה מאפשר לך לשלב שמנת חמה וביצים מבלי להכין ביצים מקושקשות. זה די כיף! שמור תערובת זו עד שאתה מוכן להרכיב את הפודינג. זרוק את שעועית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
כדי להרכיב את הפודינג: חמאה 1 בצד של פרוסות הלחם לחתוך אותם למשולשים. חמאה 8 על 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת ולשים שכבה של נקודות לחם, חופפים, בתחתית המנה. מסננים את הצימוקים בהזמנת הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
וויסקי.וויסקי.
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מפזרים חצי מהוויסקי ספוג צימוקים על גבי שכבת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
וויסקי.וויסקי.
לחםלחם
7
יוצקים חצי מתערובת השמנת / ביצה על הלחם והצימוקים. חזור על תהליך זה עם הלחם והצימוקים ולבסוף לסיים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
לחםלחם
קרםקרם
ביצהביצה
8
יוצקים את תערובת השמנת/ביצה הנותרת לתוך המנה. תלחץ בעדינות על כל הדבר כדי לדחוס וממש לדחוס את הפודינג. אם כל תערובת הקרם אינה מתאימה למחבת, המתן 10 עד 15 דקות ולאחר מכן נסה שוב. הלחם עשוי להזדקק לזמן קצר כדי לספוג את כל השמנת. מממממ... אל תתקמצן על הצעד הזה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים את צלחת פודינג הלחם בתוך צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' או מחבת צלייה ולהוסיף מים חמים עד שהוא מגיע 1/2 עד 2/3 של הדרך במעלה הצדדים של צלחת הפודינג. לכסות את כל העניין עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד פודינג מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
הסר את הפודינג מהאמבט מים ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
מפזרים את החלק העליון של פודינג עם הנותרים 1/2 כוס סוכר בשכבה דקה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
12
שים את הפודינג מתחת למטגן או להשתמש בלפיד מכה (זה ממש כיף! כדי לגבש את הסוכר על גבי הפודינג. קצת פריך ושרוף וסוטה! Yuuuuummmy!
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
מגישים עם רוטב תה ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
רוטברוטב
תהתה
14
כדי להפוך את הרוטב:בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את כל החומרים ואת הוויסקי האירי השמור בסיר קטן ולתת תלול במשך 15 דקות. זרוק את שקיות התה ואת חצי הלימון. מביאים את הרוטב לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי. טעם, הרוטב צריך להיות חריף מאוד, מתוק ומתובל (קינמון וציפורן-לא חריף חם) וליווי מושלם פודינג מתוק שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי איריויסקי אירי
קינמוןקינמון
שקית תהשקית תה
ציפורןציפורן
לימוןלימון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מממממממממממממממממ...מממממ....מממ!