קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם וחמאה אנגלי

פודינג לחם וחמאה אנגלי
זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו לחם, אגוז מוסקט, חלב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה לא כל כך סופר. לחם מאפין אנגלי עם חמאת דבש, לחם מאפינס אנגלי מחיטה מלאה ודבש עם חמאת תפוחים חמוציות, ו פודינג חמאת לחם, איך מכינים פודינג חמאת לחם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
חותכים את הקרום מהלחם, קורעים לחם לחתיכות, מניחים בקערה ומכסים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תנו לנוח 30 דקות.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים יחד חמאה מומסת, סוכר, תבלינים מעורבים וביצה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים יחד עם לחם ספוג וחלב. מערבבים פנימה פירות יבשים וגרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
גרידה כתומהגרידה כתומה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים לתוך צלחת מוכנה ומפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
6
אופים בתנור שחומם מראש 75 דקות, עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "