פודינג לחם חג המולד
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו לחם, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם חג המולד, פודינג לחם חג המולד, ו פודינג לחם חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.) משמנים צלחת תבשיל 2 ליטר. תניח בצד.
בסיר בינוני, מחממים סוכר עד שהוא הופך לנוזל. הכנס מדחום ממתקים ומבשל סוכר מבלי לערבב עד שהוא מגיע 320 מעלות F (160 מעלות C). זה יהיה סירופ בצבע ענבר ברור.
מוסיף את המים, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים. מערבבים וניל.
שכבה בתבנית תבשיל מוכן: חצי טוסט, חצי צימוקים, חצי אגוזים, חצי סירופ, וחצי גבינה. חזור על שכבות.