קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג לחם חג המולד

פודינג לחם חג המולד
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו לחם, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם חג המולד, פודינג לחם חג המולד, ו פודינג לחם חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.) משמנים צלחת תבשיל 2 ליטר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
בסיר בינוני, מחממים סוכר עד שהוא הופך לנוזל. הכנס מדחום ממתקים ומבשל סוכר מבלי לערבב עד שהוא מגיע 320 מעלות F (160 מעלות C). זה יהיה סירופ בצבע ענבר ברור.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף את המים, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
ציפורןציפורן
מיםמים
4
שכבה בתבנית תבשיל מוכן: חצי טוסט, חצי צימוקים, חצי אגוזים, חצי סירופ, וחצי גבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
גבינהגבינה
סירופסירופ
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
אופים חשפו במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חמים.