פודינג לחם חמאה תפוחים
פודינג לחם חמאת תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתאים ל-12 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אגוזי מלך, שבבי אפיית קינמון נוספים, שבבי חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם תפוחים לבישול איטי עם רוטב חמאה חם, לחם פודינג חמאה, ו פודינג לחם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה. מערבבים תפוחים וסוכר חום. מבשלים על אש בינונית 6-7 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים קוביות לחם בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מוסיפים את תערובת התפוחים, הצ ' יפס והאגוזי מלך; לזרוק למעיל. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, השמנת והווניל; יוצקים מעל תערובת הלחם.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מזלפים שבבי קינמון מומסים אם רוצים.
מגישים חם. מקררים שאריות.