פודינג לחם חמוציות
פודינג לחם חמוציות יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1123 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, חמוציות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם חמוציות, פודינג לחם חמוציות, ו פודינג לחם חמוציות.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור. ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול. סדר לחם במחבת. בסיר, מערבבים 1 כוס סוכר עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חמוציות ומבשלים, ערבוב, עד פירות יער יש צץ, 5 דקות. מסננים חמוציות, שומרים סירופ, ומניחים גרגרים בקערה. מערבבים 1/4 כוס סוכר לתוך פירות יער חמים.
במחבת נפרדת, מערבבים שמנת, חלב ומלח. מבשלים מעל חום בינוני עד חם, 5 דקות.
בואו להתקרר מעט. עם מיקסר חשמלי, להכות ביצים, 3/4 כוס סוכר ווניל עד התערובת היא צהוב חיוור, 3 דקות. בהדרגה להקציף בתערובת קרם חם.
יוצקים תערובת דרך מסננת להגדיר על לחם, הפצת באופן שווה. חמוציות כפיות למעלה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מחממים תנור ל-350F.
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה; יוצקים מים רותחים למחבת צלייה עד שהוא מגיע באמצע צלחת אפייה.
אופים עד רק להגדיר פודינג כבר לא מתפתל במרכז, 40 דקות.
בואו מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה. סירופ Rewarm ומגישים עם פודינג לחם.