פודינג לחם חמוציות מתובל
פודינג לחם חמוציות מתובל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אגוז מוסקט, קינמון טחון, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: פודינג לחם חמוציות מתובל, פודינג לחם חמוציות מתובל, ו לחם חיטה חמוציות מתובל.
הוראות
להביא 1/2 כוס סוכר, מיץ חמוציות, מיץ תפוזים, קליפת gratedorange לרתוח גדולפאן כבד, ערבוב עד סוכר מתמוסס.
מערבבים ב חמוציות; לחזור להתבשל.להפחית את החום בינוני נמוך; בעדינות מבשלים3 דקות (חמוציות לא צריך לשבור).
יוצקים תערובת חמוציות לתוך קערת מסננת מסננת לנקז. החזר את הסירופ לסמפאן. מרתיחים עד עבה מאוד reducedכדי נדיב 1/2 כוס, כ 7 דקות.מקפלים פירות יער לסירופ. מגניב לחדר מערכת יחסים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 4days קדימה. כיסוי וצינה. להביא לחדר מערכת לפני השימוש.
ריסוס שש 1-עד 1 1/4-כוס ramekins עםריסוס nonstick. שורה תחתונה של כל אחדעם סיבוב של נייר קלף.
חותכים עגולים מכל פרוסת לחם כדי להתאים לתחתית של עור.
מורחים כל לחם עגול עם 1 כפית שימורים, ולאחר מכן מריץעם קינמון וצורם של אגוז מוסקט.
כף 1 כף חמוציות (עם סירופ מעט ככל האפשר) לתוך כלכרמקין. למעלה עם 1 עגול לחם, משמרים למטה. חזור על 1 פעם עם פירות יער ו כדורי לחם. סירופ פירות יער מילואים.
להקציף ביצים, ליקר, וניל,מלח, הנותרים 1/2 כוס סוכר mediumbowl עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת וסטיר עד שהסוכר מתמוסס.
יוצקים פודינג, 1/4cup בכל פעם, על לחם בכל ramekin (נדיב 1/2 כוס בכל).
בואו לעמוד לפחות 15 דקות עד 1 שעה, occasionallypressing לחם לצלול.
Puddingsin מקום 13x9x2 אינץ מתכת תבנית אפייה.
להוסיף מים פושרים כדי פאן comehalfway את הצדדים של ramekins.
אופים untilpuffed המשרד לגעת, כ 45 דקות.
בואו מגניב 10 דקות.באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביב כל אחד.הפעל על צלחת; לקלף את הנייר. יש לי סירופ שמור.