פודינג לחם טירמיסו
המתכון פודינג לחם טירמיסו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, לחם, גרגרי אספרסו מיידיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג לחם טירמיסו, פודינג לחם טירמיסו, ו פודינג לחם טירמיסו Crockpot (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בליקר.
שלב 1 3/4 כוסות חלב וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת אספרסו, ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת לחם לתוך תבשיל עגול 2 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מניחים צלחת בתוך תנור חשמלי איטי 7 ליטר אליפסה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2 שעות או עד שנקבע.
שלב הנותרים 1/4 כוס חלב, גבינת מסקרפונה, וניל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. כפית פודינג לחם לתוך מנות קינוח; העליון כל אחד עם רוטב מסקרפונה, ומפזרים קקאו.