קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות18
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם טעים

פודינג לחם טעים
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות לבלות במטבח, פודינג לחם טעים עשוי להיות סופר לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קרימפטים טעימים של עוגת חמאה, תמצית ונילן, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר ציון כף של 18%. נסו עוגת בוטנים טעימה עוגת שחמט קאנדי קייקס, פודינג לחם קרמל ללא ביצים, מאודה ללא פודינג לחם לאפות, ו פודינג לחם אכילה נקי (עשוי עם לחם תפוחים!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את פודינג הלחם:חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים כל קרימפט לשמיניות וזורקים עם קוביות הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הקציפו בקערה את הביצים, החלמונים והסוכר המגורר. הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה עדינה בסיר על אש בינונית. מקציפים לאט את השמנת החמה לתערובת הביצים עד לאיחוד, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הווניל וציפוי הקרימפט השמור ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
יוצקים את תערובת הביצים על תערובת הלחם ומערבבים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מעבירים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'; אופים עד שקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
בינתיים מכינים את הדובדבן: מביאים את הסוכר החום, החמאה והסקוטש לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית; מבשלים תוך ערבוב 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את השמנת הכבדה והווניל ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
11
מעבירים את תערובת הדובדבן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומקציפים במיקסר עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מורחים על פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
14
צילום: קאט טויטש

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.