קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

פודינג לחם כרישה

פודינג לחם כרישה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם כרישה, פודינג לחם כרישה, ו פודינג לחם כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את סיבובי הכרישה בקערה גדולה של מים פושרים ורפש כך שכל לכלוך נופל לתחתית הקערה. הגדר מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני גבוה, להרים את הכרישות מהמים, לנקז, ולהוסיף אותם למחבת. מתבלים במלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. כמו כרישה להתחיל לרכך, להוריד את החום בינוני נמוך. הכרישה תשחרר נוזל. מערבבים את החמאה כדי emulsify, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. מכסים את המחבת עם מכסה קלף, ומבשלים, ערבוב כל 10 דקות, עד הכרישה הם רכים מאוד, 30 עד 35 דקות. אם בכל נקודה את הפסקות החמאה או נראה שמנוני, מערבבים בערך כף מים כדי מחדש emulsify הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר וזרוק את מכסה הקלף.
4
בינתיים, מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ -20 דקות, מסובבים את המחבת בערך באמצע, עד זהב יבש וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לקערה גדולה. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוסיפים את הכרישה ללחם וזורקים היטב, ואז מוסיפים את העירית ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מקציפים קלות את הביצים בקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
להקציף בחלב, שמנת, קמצוץ נדיב של מלח, פלפל לפי הטעם, וקורטוב של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מפזרים 1/4 כוס הגבינה בתחתית 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מורחים חצי כרישה קרוטונים במחבת ומפזרים עוד 1/4 כוס גבינה. לפזר את כרישה קרוטונים הנותרים מעל ומעלה עם עוד 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים מספיק של תערובת פודינג כדי לכסות את הלחם ולחץ בעדינות על הלחם כך שהוא ספוג בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
12
בואו להשרות במשך כ -15 דקות.
13
מוסיפים את הרפרפת הנותרת, ומאפשרים לחלק מהקוביות הספוגות של הלחם לבלוט.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
14
מפזרים את שארית 1/4 כוס גבינה על גבי ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד הפודינג מרגיש להגדיר ואת החלק העליון הוא חום מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
מאת תומאס קלר. זכויות יוצרים © 2009 by Thomas Keller; photographs copyright © 2009 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.