פודינג לחם כתום מרמלדה
פודינג לחם מרמלדה כתום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חצי-חצי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה, לחם קוקוס כתום מרמלדה, ו לחם טרופי במקצת עם ריבה תפוז דם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
חותכים את הקרום את הלחם וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'. בסיר, לחמם את חצי וחצי, שמנת, מלח, שעועית וניל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום. להפריש להחדיר 10 עד 15 דקות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר יחד.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף את תערובת קרם חם. מסננים לתוך קערה גדולה כדי להחליק את התערובת ולהסיר את שעועית וניל.
בתחתית תבנית אפייה, מניחים שכבה של פרוסות לחם.
יוצקים חצי פודינג על הפרוסות ולתת לספוג 15 דקות. בינתיים להניח את החצי השני של פרוסות במחבת אחרת.
יוצקים את רפרפת הנותרים על הלחם כדי להשרות אותו.
מורחים את המרמלדה על הלחם הטבול בתבנית האפייה ומכסים אותו עם פרוסות הלחם הספוגות האחרות.
סדר את הפודינג באמבט מים חמים.
אופים עד רק להגדיר חום זהוב בהיר מאוד על גבי, על 30 עד 35 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים ומטגנים עד הסוכר הוא קרמל מעט.