פודינג לחם לימון ותבלינים עם אפרסקים מוקפצים
פודינג לחם לימון ותבלינים עם אפרסקים מוקפצים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 468 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קליפת לימון, תרמילי הל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו פודינג לחם לימון ותבלינים עם אפרסקים מוקפצים, פודינג לחם דלעת ותבלינים, ו לחם תבלין לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. זורקים לחם וחמאה מומסת על תבנית אפייה גדולה למעיל.
מניחים לחם בתנור וטוסט עד זהב, משליך מדי פעם, כ -15 דקות. מגניב.
בינתיים, לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר בינוני כבד; להוסיף שעועית.
מוסיפים חלב, שמנת, הל, אניס כוכב, קליפת לימון למחבת ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות, ולתת תלול 30 דקות. מתח.
מקציפים ביצים, סוכר ומלח בקערה גדולה. בהדרגה לטאטא תערובת חלב לתוך תערובת ביצה.
להוסיף לחם ולזרוק בעדינות לשלב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מתלה עמדה באמצע תנור מחממים ל 177°. חמאה 11x7x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
העברת תערובת לחם למנה מוכנה.
אופים עד רק להגדיר, כ -55 דקות. פודינג קר לפחות 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם אפרסקים מוקפצים.