קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם מאודה

פודינג לחם מאודה
פודינג לחם מאודה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 419 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, פירורי לחם, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 21%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצים , פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג דומדמניות מאודה, ו פודינג מאודה ליד האח.

הוראות

1
בחלק העליון של 1-1 / 2-קאט. דוד כפול, במקום חמאה מומסת; להפריש. בקערה שלבו ביצה, חלב, סירופ תירס, סוכר, סודה לשתייה ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים עד חלקה. מערבבים צימוקים ופירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
יוצקים מעל חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
הוסף לפחות 3 אינץ'. מים לתחתית הדוד הכפול; מכסים ואדים על אש בינונית-נמוכה למשך 1-1 / 2 שעות. בינתיים, לרוטב, שלבו חמאה, סוכר, מים, ביצה ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
6
מגישים רוטב חם על פודינג חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדירן ופדרו שימס צ ' אדנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שימס זיווג עם תווי תאנים וקרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. מדירן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אחוזת אשברוק ורדלו
אחוזת אשברוק ורדלו
סגנון ורדלו תוסס ולא מצופה עם ריסים של ניחוחות פרי על האף שמתחתנים עם טעמי פירות טרופיים ורמזים לתבלין בחיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות ומלאות בטעמים. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, זן זה מתיישן יפה. סלרינג במשך יותר מחמש שנים מתגמל עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזי וטוסטיות.