פודינג לחם מאודה
פודינג לחם מאודה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 419 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, פירורי לחם, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 21%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצים , פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג דומדמניות מאודה, ו פודינג מאודה ליד האח.
הוראות
בחלק העליון של 1-1 / 2-קאט. דוד כפול, במקום חמאה מומסת; להפריש. בקערה שלבו ביצה, חלב, סירופ תירס, סוכר, סודה לשתייה ותבלינים.
מערבבים עד חלקה. מערבבים צימוקים ופירורים.
הוסף לפחות 3 אינץ'. מים לתחתית הדוד הכפול; מכסים ואדים על אש בינונית-נמוכה למשך 1-1 / 2 שעות. בינתיים, לרוטב, שלבו חמאה, סוכר, מים, ביצה ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד.
מגישים רוטב חם על פודינג חם.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדירן ופדרו שימס צ ' אדנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שימס זיווג עם תווי תאנים וקרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. מדירן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![אחוזת אשברוק ורדלו]()
אחוזת אשברוק ורדלו
סגנון ורדלו תוסס ולא מצופה עם ריסים של ניחוחות פרי על האף שמתחתנים עם טעמי פירות טרופיים ורמזים לתבלין בחיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות ומלאות בטעמים. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, זן זה מתיישן יפה. סלרינג במשך יותר מחמש שנים מתגמל עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזי וטוסטיות.