קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם מאודה

פודינג לחם מאודה
פודינג לחם מאודה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 419 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, פירורי לחם, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 21%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג לחם קרמל ללא ביצים , פודינג לחם מאודה ללא אפייה, פודינג דומדמניות מאודה, ו פודינג מאודה ליד האח.

הוראות

1
בחלק העליון של 1-1 / 2-קאט. דוד כפול, במקום חמאה מומסת; להפריש. בקערה שלבו ביצה, חלב, סירופ תירס, סוכר, סודה לשתייה ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עד חלקה. מערבבים צימוקים ופירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
יוצקים מעל חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
הוסף לפחות 3 אינץ'. מים לתחתית הדוד הכפול; מכסים ואדים על אש בינונית-נמוכה למשך 1-1 / 2 שעות. בינתיים, לרוטב, שלבו חמאה, סוכר, מים, ביצה ומיץ לימון בסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
6
מגישים רוטב חם על פודינג חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם בתפריט? נסה להתאים עם מדירן ופדרו שימס צ ' אדנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שימס זיווג עם תווי תאנים וקרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. מדירן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אחוזת אשברוק ורדלו
אחוזת אשברוק ורדלו
סגנון ורדלו תוסס ולא מצופה עם ריסים של ניחוחות פרי על האף שמתחתנים עם טעמי פירות טרופיים ורמזים לתבלין בחיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות ומלאות בטעמים. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, זן זה מתיישן יפה. סלרינג במשך יותר מחמש שנים מתגמל עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזי וטוסטיות.