פודינג לחם מוצרלה מעושן
פודינג לחם מוצרלה מעושן הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קצפת, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מנגל עוף פיצות לחם צרפתי עם מוצרלה מעושנת, שמיר יורקשייר פודינג עם סלמון מעושן ושמנת חזרת, ו פודינג לחם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרום מן הלחם; קרום מילואים לשימושים אחרים.
חותכים פרוסות לחם לשניים ומניחים בתבנית אפייה 11 "x 7".
להקציף חלב חמאה חלמונים ביצה; להפריש.
כרישה פרוסה חתוכה בחמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני עד במכרז.
מערבבים תערובת חלב חמאה, כרישה, שמנת, גבינת מוצרלה, מלח ופלפל.
שכבת כפיות של לחם ותערובת כרישה לשישה (6-אונקיה) ramekins משומן.
מניחים ramekins במחבת צלייה, ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 1/2".
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים; לכסות לחלוטין עם רדיד אלומיניום כבד חובה, ומבשלים מעל חום בינוני 1 שעה או עד puddings לחם נקבעים.
הסר ramekins מחבת צלייה. צלייה ממש לפני ההגשה לחומים צמרות, אם תרצה בכך.