פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, פודינג לחם מתובל עם גבינת עיזים, ו פודינג לחם מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.
חותכים את הקרום התחתון ואת הקצוות הקצרים את הלחם וזורקים.
חותכים לחם שנותר עם הקרום לקוביות 1 אינץ ' (כ 10 כוסות ארוז באופן רופף).
מניחים קוביות בקערה גדולה מאוד.
מוסיפים שמן, קורנית ושום; לזרוק למעיל.
מורחים קוביות על תבנית אפייה גדולה.
אופים עד הזהב ופריך מעט, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. החזר קוביות לחם קלויות לאותה קערה גדולה מאוד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל, סלרי ופלפל. sauté עד רך ומיצים התאדו, כ -15 דקות.
מוסיפים ירקות מטוגנים ופטרוזיליה לקוביות לחם.
להקציף שמנת כבדה, ביצים, מלח ופלפל טחון בקערה גדולה.
מערבבים פודינג ללחם וירקות.
מפזרים גבינה מעל. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
אופים מלית חשופה עד להגדיר העליון הוא זהב, על 1 שעה.
מרכיבים
1אוראו ממולאים כפולים
נקניקיית חזיר לא מכוסה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
(3/4 מקל) חמאה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סלרי פרוס דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
לחם לבן בסגנון כפרי פריך8larges
קרום פאי פירורים (קיבלר)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
מגוון פטריות טריות (כגון קרים, כפתור, פורטובלו, ו shiitake stemmed), פרוס דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פטרוזיליה טרייה קצוצה4חתיכות טופי הית' בר
טימין טרי קצוץ1כף. חומץ ביין אדום
שן שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פלפל ירוק קצוץ דק8281 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמנת מתוקה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת היטב2חתיכות טופי הית' בר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום