אם $1.12 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם מתובל יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 351 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פלפל, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם עם רוטב רום מתובל, אגס מתובל ופודינג לחם שוקולד, ו פודינג לחם קרמל תפוח מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הקינמון, אגוז מוסקט, קליפת תפוז מיובשת, ציפורן, פלפל, וג ' ינג ' ר לתוך 3 כוסות של חצי וחצי במיכל למיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות. בדוק את הטמפרטורה של התערובת ומיקרוגל ב 30 עליות שניות עד שהוא מגיע 180 מעלות F. כיסוי ותלול 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
פלפל
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
3
מניחים את הביצים והחלמונים בבלנדר עם קנקן 8 כוסות. להתמזג במהירות הנמוכה ביותר במשך 30 שניות. להעלות את המהירות לרבע כוח ולהוסיף לאט את הסוכרים להתמזג עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
הוסף את 2 כוסות הנותרים חצי וחצי. עם המכונה עדיין פועל, יוצקים את חצי מתובל וחצי דרך מסננת יד קטנה ולהוסיף את הרום. השתמש באופן מיידי, או לאחסן מכוסה במקרר עד 72 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רום
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מחממים את התנור על ההגדרה הנמוכה (או חמה).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
חותכים דיסק עגול 7 אינץ ' מהחלק העליון של הבול באמצעות סכין לחם ארוך או פורס משונן. לקרוע את הדיסק לחתיכות ולפזר במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Boule
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
סכין לחם
7
חותכים את כל הדרך סביב החלק הפנימי של הבול רק בתוך הקיר החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
Boule
8
חותכים כלפי מטה לרוחב הפנים של הלחם, תחילה בכיוון אחד, ואז 90 מעלות אליו כדי ליצור רשת, הדרך בה הייתם קוביית בשר מנגו כדי להסיר אותו מן העור.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מנגו
9
הסר את תקעי הלחם וקרע לתוך חתיכים בגודל של ביצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ביצה
10
מוסיפים למחבת הצלייה ואופים עד שהלחם יבש, 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
11
מפזרים את הפרי על הלחם, יוצקים את פודינג, ולחץ על הלחם כדי לטבול את כל החתיכות. לכסות ולספוג במשך 2 שעות בטמפרטורת החדר או עד 8 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
לחם
פירות
12
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
יוצקים את החמאה המומסת לתוך בקבוק ספריי ומתיזים את החלק הפנימי של קליפת הלחם. הקפד לכסות את החלק התחתון עם שכבה דקה כדי למנוע את רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
חמאה
לחם
14
מניחים את קליפת הלחם במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' ומניחים בתנור כדי טוסט הפנים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
15
הסר את קליפת הלחם מהתנור והעביר את תערובת הלחם הטבול לתוך הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
אופים עד סופלה פודינג לחם ומגיע לטמפרטורה פנימית של 165 עד 170 מעלות F, 1 1/2 עד 2 שעות.