פודינג לחם מתובל עם גבינת עיזים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלב, גבינת עיזים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג לחם מלוח עם פטריות וגבינת פרמזן, בצל אביב פודינג לחם גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
סדר לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב 1/2 כוס גבינת עיזים ו 5 החומרים הבאים (דרך חלבוני ביצה) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על לחם; העליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינת עיזים. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
הסר פודינג לחם מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. לחשוף ואופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סט וחום זהוב.