פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון
פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 281 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס בצבע בהיר, בורבון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם ניו אורלינס עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בסגנון ניו אורלינס עם רוטב ויסקי עבור # SundaySupper.
הוראות
כדי להכין פודינג, לשלב צימוקים ו 2 כפות ויסקי בקערה.
מסננים תערובת במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
שלב נוזל שמור, חלב, הבא 6 מרכיבים (חלב דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לחם, זורקים בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם צימוקים, לחיצה בעדינות לתוך תערובת לחם. מכסים בנייר כסף; צמרמורת 30 דקות או עד 4 שעות.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/2 כוס סוכר, סירופ תירס, וחמאה בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס ויסקי.
מגישים כל לחם פודינג חתיכה חמה עם כ 1 כף רוטב.