פודינג לחם עגבניות, נקניקים וצ'דר
מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 410 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר חום, גבינת צ'דר חדה, נקניק טחון עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו פודינג לחם צ'דר ועגבניות, פודינג לחם צ'דר עשב עגבניות, ו צ'דר אירי ופודינג לחם ירקות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מְזוּגָד, בקערה גדולה, שלבו שמונה מרכיבים ראשונים. מערבבים לחם.
מעבירים למשומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
באותה קערה, לטאטא ביצים, שמנת, מלח ופלפל; יוצקים מעל תערובת הלחם.
אופים 45-50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.