קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם עדין

פודינג לחם עדין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם עדין. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 715 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, עוגת שוקולד עדינה, ו מאפה פריך קצר עדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את puddings, לחמם את התנור ל 350 מעלות. חמאה שש 10 אונקיות ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
שלב את בריוש וחלב בסיר ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים את הסיר מעל חום בינוני גבוה, וכאשר בועות טופס סביב הקצוות של החלב, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
במיקסר מצויד במשוט (או בקערה עם מערבל יד), להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד אור וחיוור. מקציפים קלות את תערובת הלחם החם לביצים. הוא יתפרק לחתיכות, אבל אל תתנו לו להפוך למחית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
לטאטא את הלבנים עם המלח בקערת המיקסר הנקייה (או קערה גדולה) עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים את הוניל. מקפלים את הלבנים לתערובת הלחם. מצקת את תערובת הפודינג לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם, ויוצקים מספיק מים רותחים לתוך המנה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
אופים את הפודינג עד שבוחן העוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר ממרחץ המים.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
1
מערבבים את הסוכר, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ומים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים ביין הלבן. לטעום ולהתאים את מיץ תפוזים וסוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
כדי לשרת, להפוך את puddings לתוך קערות רדודות, וכפית קצת רוטב סביב כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
7 בינואר 1877: "משק הבית: קבלות על השולחן."המתכון חתם על סוכנת בית טובה.—1877
5
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.