פודינג לחם עם רוטב מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם כביש רוקי עם רוטב מרשמלו. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 569 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי בריוש, שוקולד מריר, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג שוקולד, פודינג שוקולד, ו פודינג קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חמאה 8 על 8 אינץ תבנית אפייה.
כדי להפוך את פודינג הלחם.
שים את הבריוש בקערה גדולה. בקערה בינונית, להקציף ביצה, חלמונים, וסוכר עד בשילוב.
מוסיפים חלב, חמאה, ברנדי ושוקולד נמס ומקציפים עד לשלב.
יוצקים תערובת מעל בריוש לחתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מוסיפים שוקולד קצוץ, 1/4 של המרשמלו, פקאנים קלויים ומערבבים בעדינות לערבב.
יוצקים לתוך מחבת חמאה לכסות רדיד אלומיניום. מכניסים מחבת קלייה גדולה ומניחים בתנור.
יוצקים מים חמים לתוך המחבת עד פאן הוא 1/2 מלא.
הסר רדיד ואופים 15 דקות יותר, או עד לקיסם שיניים מוכנס או סכין מוסר נקי.
כדי להפוך את רוטב המרשמלו. בסיר קטן, להוסיף 1/4 כוס מים, להביא לרתיחה, ולהוסיף מרשמלו הנותרים. מערבבים כל הזמן עד מומס. כדי לשרת, לחתוך ריבוע 1/2 אינץ ' של פודינג לחם ומקשטים עם קצת רוטב.