קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם עם רוטב פרלין

פודינג לחם עם רוטב פרלין
פודינג לחם עם רוטב פרלין הוא קינוח שמגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 527 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 682 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 31%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פודינג לחם פרלין עם רוטב קרמל-פקאן, פודינג לחם פרלין, ו ארוחת בוקר פרלין לחם פודינג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
יוצקים חצי וחצי וחלב על לחם בקערת ערבוב גדולה; תן להשרות במשך 10 דקות לפני ערבוב עדין. מערבבים ביצים לתערובת הלחם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מוסיפים סוכר, תמצית וניל, קינמון וצימוקים בהתאמה, תוך ערבוב כל תוספת לתערובת לפני הוספת הבאה. כף תערובת לחם לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שתערובת הלחם יציבה ודומה לפודינג, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מערבבים 1/2 קילו חמאה לא מלוחה, שמנת כבדה וסוכר חום יחד בסיר כבד; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים אגוזי פקאן לתערובת השמנת, ומבשלים עד להמסת הסוכר והרוטב מסמיך, כ -5 דקות; יוצקים מעל פודינג לחם להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

מדיראן ופדרו שימפטנז הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! אחוזת אשברוק ורדלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.