קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם עם רוטב קרמל

פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Bluewater עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל.

הוראות

1
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף, 2 עד 3 דקות. הכה בחלב, שמנת, 1 1/2 כוס סוכר, רום, תמצית וניל, ומלח עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בעדינות קוביות לחם לתוך תערובת הביצה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
פאי דלעותפאי דלעות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו להשרות לחם עד תערובת הביצה נספג, כ 1 שעה; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
ממיסים 1 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים וחומץ בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מניחים על חום גבוה ומבשלים מבלי לערבב עד תערובת הסוכר הוא ענבר כהה בצבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5
הסר מהחום ולתת מגניב עד שהוא מפסיק מבעבע. בהדרגה מערבבים 1/4 כוס מים לתוך הסירופ, על 1 כף בכל פעם, ערבוב עד המים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
יוצקים רוטב חם למחבת אפייה בגודל 9x9 אינץ ' ומערבלים את המחבת כך שרוטב הקרמל מכסה את החלק התחתון והצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
בואו להגדיר רוטב קרמל, כ -15 דקות. מעיל בתוך צלחת אפייה שכבת קרמל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מעבירים קוביות לחם ספוגות וכל נוזל שנותר לתבנית האפייה על רוטב קרמל ולוחצים בעדינות קוביות לחם יחד. מכסים את המחבת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
פאי דלעותפאי דלעות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מניחים מחבת אפייה למחבת צלייה גדולה ושופכים מספיק מים רותחים למחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך אמצע הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. הפעל סכין סביב החלק החיצוני של המחבת והפוך פודינג ורוטב קרמל על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'