פודינג לחם עם רוטב קרמל
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם עם רוטב קרמל יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג קרמל עם רוטב קרמל קרמי, פודינג לחם Bluewater עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל.
הוראות
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף, 2 עד 3 דקות. הכה בחלב, שמנת, 1 1/2 כוס סוכר, רום, תמצית וניל, ומלח עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בעדינות קוביות לחם לתוך תערובת הביצה למעיל.
בואו להשרות לחם עד תערובת הביצה נספג, כ 1 שעה; מערבבים מדי פעם.
ממיסים 1 כוס סוכר עם 1/2 כוס מים וחומץ בסיר כבד.
מניחים על חום גבוה ומבשלים מבלי לערבב עד תערובת הסוכר הוא ענבר כהה בצבע, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב עד שהוא מפסיק מבעבע. בהדרגה מערבבים 1/4 כוס מים לתוך הסירופ, על 1 כף בכל פעם, ערבוב עד המים משולבים.
יוצקים רוטב חם למחבת אפייה בגודל 9x9 אינץ ' ומערבלים את המחבת כך שרוטב הקרמל מכסה את החלק התחתון והצדדים של המחבת.
בואו להגדיר רוטב קרמל, כ -15 דקות. מעיל בתוך צלחת אפייה שכבת קרמל עם חמאה.
מעבירים קוביות לחם ספוגות וכל נוזל שנותר לתבנית האפייה על רוטב קרמל ולוחצים בעדינות קוביות לחם יחד. מכסים את המחבת בנייר קלף.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים מחבת אפייה למחבת צלייה גדולה ושופכים מספיק מים רותחים למחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך אמצע הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. הפעל סכין סביב החלק החיצוני של המחבת והפוך פודינג ורוטב קרמל על מגש הגשה.