פודינג לחם עם רוטב שמנת אירי
פודינג לחם עם רוטב שמנת אירי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לחם, צימוקים זהובים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם אירי עם רוטב קרמל-ויסקי, גלידת לחם חום אירית עם רוטב חמאה, ו פודינג לחם עם רוטב שמנת בורבון.
הוראות
כדי להכין פודינג, לשלב 2/3 כוס סוכר וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מחממים 2 2/3 כוסות חלב, וניל וקינמון בסיר בינוני, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל על אש נמוכה 6 דקות או עד תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מערבבים לחם, תמרים וצימוקים בקערה גדולה.
יוצקים תערובת חלב על תערובת לחם; לזרוק היטב מעיל. תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים 4 שעות או עד לילה.
מניחים צלחת אפייה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 40 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להכין רוטב, לשלב 2 כפות סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים 1/2 כוס חלב בסיר קטן, כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם תערובת חלמון ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת חלב במחבת; לבשל על אש נמוכה 6 דקות או עד תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בליקר.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 5 דקות או עד שהרוטב מתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מתמיד.
מגישים רוטב על פודינג חם.