פודינג לחם פודינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם פודינג. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלב, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פודינג לחם שוקולד ברוטב פודינג, פודינג לחם פקאן עם פודינג רום, ו פודינג לחם עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב ביצים, חלב, סוכר, חמאה וקינמון.
מוסיפים את קוביות הלחם והצימוקים; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך 11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפייה.
אופים ב 350° במשך 50-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בסיר, לשלב סוכר, קמח ומים עד חלקה.
תוסיף חמאה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מגישים חם או קר על פודינג.