פודינג לחם פטריות בר דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 446 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, פרמזן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג לחם פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
על מחבת גיליון לשים לחם קוביות. צולים אותו בתנור עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
במחבת מטגנת גדולה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד שהוא פשוט נבול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מסירים מהאש ושומרים.
7
בקערה גדולה להכין פודינג, להקציף יחד את השמנת עם הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות