קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון

פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון
פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב בורבון, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.

הוראות

1
מניחים חתיכות לחם צימוקים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות. מערבבים יחד חלב מרוכז ממותק 5 החומרים הבאים; לשפוך על חתיכות לחם.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחם צימוקיםלחם צימוקים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מניחים צלחת במחבת רדודה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מגישים עם רוטב בורבון חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו