קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון

פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון
פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב בורבון, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.

הוראות

1
מניחים חתיכות לחם צימוקים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות. מערבבים יחד חלב מרוכז ממותק 5 החומרים הבאים; לשפוך על חתיכות לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
לחם צימוקיםלחם צימוקים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מניחים צלחת במחבת רדודה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מגישים עם רוטב בורבון חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)