פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון
פודינג לחם צימוקים עם רוטב בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב בורבון, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם עם רוטב בורבון.
הוראות
מניחים חתיכות לחם צימוקים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות. מערבבים יחד חלב מרוכז ממותק 5 החומרים הבאים; לשפוך על חתיכות לחם.
מניחים צלחת במחבת רדודה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עם רוטב בורבון חם.