פודינג לחם צימוקים רום
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם צימוקים רום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 196 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. ראש לחנות ולקחת לחם בריוש, קינמון הקרקע, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים, פודינג לחם צימוקים-אגוזים, ו פודינג לחם רום-צימוקים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בסיר גדול מוסיפים חלב, חמאה, וניל, קינמון, סוכר חום, רום וצימוקים ומחממים עד שהם חמים. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
לקערה גדולה מוסיפים את הלחם הקוביות ויוצקים פנימה את תערובת החלב החם.
בואו לשבת במשך 30 דקות כדי שהלחם יספוג את החלב.
מוסיפים את הביצים הטרופות לתערובת הלחם והחלב ומערבבים.
יוצקים פודינג לחם לתבנית אפייה בחמאה 1 1/2 ליטר ואופים 50 דקות.