קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם צימוקים תפוח

פודינג לחם צימוקים תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם צימוקים תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם קינמון וצימוקים, תפוחים טעימים זהובים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים תפוח, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה (17 - על 13 אינץ') וטוסט עד זהב חיוור, 10 עד 12 דקות, ואז להתקרר על תבנית אפייה. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים, לזרוק תפוחים עם 3 כפות סוכר בקערה עד מצופה. מבשלים במחבת יבשה של 12 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, מחבת מתערבלת ומהפכת פרוסות מדי פעם, עד לזהב עדין וחיוור, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב לחם ותפוחים בסופלה 2 ליטר או 2 אינץ 'אפייה עמוקה צלחת (על 8-על ידי 12 אינץ' סגלגל).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, הנותרים 1/2 כוס סוכר עם 1/4 כפית מלח בקערה, ואז לשפוך תערובת על לחם ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו להשרות בטמפרטורת החדר 15 דקות.
7
אופים בקצה אמבטית מים מוגדר אבל המרכז עדיין רועד מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, 50 דקות עד 1 שעה עבור צלחת סופלה או 35 עד 40 דקות עבור צלחת רדודה. פודינג קר לחמם בתבנית אפייה על מדף, על 1 שעה. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות