קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם צימוקים תפוח

פודינג לחם צימוקים תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם צימוקים תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם קינמון וצימוקים, תפוחים טעימים זהובים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים תפוח, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה (17 - על 13 אינץ') וטוסט עד זהב חיוור, 10 עד 12 דקות, ואז להתקרר על תבנית אפייה. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, לזרוק תפוחים עם 3 כפות סוכר בקערה עד מצופה. מבשלים במחבת יבשה של 12 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, מחבת מתערבלת ומהפכת פרוסות מדי פעם, עד לזהב עדין וחיוור, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שלב לחם ותפוחים בסופלה 2 ליטר או 2 אינץ 'אפייה עמוקה צלחת (על 8-על ידי 12 אינץ' סגלגל).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, הנותרים 1/2 כוס סוכר עם 1/4 כפית מלח בקערה, ואז לשפוך תערובת על לחם ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בואו להשרות בטמפרטורת החדר 15 דקות.
7
אופים בקצה אמבטית מים מוגדר אבל המרכז עדיין רועד מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, 50 דקות עד 1 שעה עבור צלחת סופלה או 35 עד 40 דקות עבור צלחת רדודה. פודינג קר לחמם בתבנית אפייה על מדף, על 1 שעה. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)