קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם צימוקים תפוח

פודינג לחם צימוקים תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם צימוקים תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם קינמון וצימוקים, תפוחים טעימים זהובים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים תפוח, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה (17 - על 13 אינץ') וטוסט עד זהב חיוור, 10 עד 12 דקות, ואז להתקרר על תבנית אפייה. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, לזרוק תפוחים עם 3 כפות סוכר בקערה עד מצופה. מבשלים במחבת יבשה של 12 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, מחבת מתערבלת ומהפכת פרוסות מדי פעם, עד לזהב עדין וחיוור, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שלב לחם ותפוחים בסופלה 2 ליטר או 2 אינץ 'אפייה עמוקה צלחת (על 8-על ידי 12 אינץ' סגלגל).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, הנותרים 1/2 כוס סוכר עם 1/4 כפית מלח בקערה, ואז לשפוך תערובת על לחם ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בואו להשרות בטמפרטורת החדר 15 דקות.
7
אופים בקצה אמבטית מים מוגדר אבל המרכז עדיין רועד מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, 50 דקות עד 1 שעה עבור צלחת סופלה או 35 עד 40 דקות עבור צלחת רדודה. פודינג קר לחמם בתבנית אפייה על מדף, על 1 שעה. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה