פודינג לחם צימוקים תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם צימוקים תפוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם קינמון וצימוקים, תפוחים טעימים זהובים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים תפוח, פודינג לחם תפוחים וצימוקים, ו פודינג לחם קינמון וצימוקים.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה (17 - על 13 אינץ') וטוסט עד זהב חיוור, 10 עד 12 דקות, ואז להתקרר על תבנית אפייה. תשאירי את התנור דולק.
בינתיים, לזרוק תפוחים עם 3 כפות סוכר בקערה עד מצופה. מבשלים במחבת יבשה של 12 אינץ ' ללא מקל על חום מתון, מחבת מתערבלת ומהפכת פרוסות מדי פעם, עד לזהב עדין וחיוור, כ-15 דקות.
שלב לחם ותפוחים בסופלה 2 ליטר או 2 אינץ 'אפייה עמוקה צלחת (על 8-על ידי 12 אינץ' סגלגל).
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, הנותרים 1/2 כוס סוכר עם 1/4 כפית מלח בקערה, ואז לשפוך תערובת על לחם ותפוחים.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים בקצה אמבטית מים מוגדר אבל המרכז עדיין רועד מעט כאשר המנה הוא מזועזע בעדינות, 50 דקות עד 1 שעה עבור צלחת סופלה או 35 עד 40 דקות עבור צלחת רדודה. פודינג קר לחמם בתבנית אפייה על מדף, על 1 שעה. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)