פודינג לחם קטיפה אדום
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת קטיפה, פקאן, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו פודינג לחם קטיפה אדום שבוע קטיפה אדום, פודינג לחם קטיפה אדום (סיר חרס), ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות שמן מחבת מאפין 12 כוס.
שלב את תערובת העוגה, שמן, 3 ביצים ומים כוס 1 עד חלקה; לחלק בין כוסות מאפין.
אופים עד שבוחן יוצא נקי, כ -18 דקות. מגניב במחבת במשך 5 דקות, ואז מגניב לחלוטין על מתלה תיל.
בינתיים, לנצח את גבינת שמנת, חמאה, סוכר ממתקים, 1 כפית של וניל וקורט של מלח בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) עד חלקה.
לטאטא את החלב, חלמונים ביצה, סוכר מגורען, הנותרים 5 ביצים 1 כף וניל, קמצוץ של מלח בקערה גדולה עד חלקה.
חמאה צלחת אפייה 3 ליטר רדודה.
חותכים את הקאפקייקס ברבעים ולפזר חצי על החלק התחתון של הצלחת. תמרחי חצי מהזיגוג על העוגות, ואז תמזגי חצי מהתערובת. חזור על שכבות פעם אחת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
כאשר מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לחשוף את פודינג הלחם ומפזרים את הפקאן על גבי.
אופים עד העליון הוא חום זהוב והמרכז מוגדר, על 1 שעה. אם הפקאן יתחילו להישרף, תהדק את הצלחת בנייר כסף. מגניב לגמרי על מתלה תיל.