פודינג לחם קינמון וצימוקים
פודינג לחם קינמון וצימוקים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. יש קינוח זה 419 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא קצפת, פקאן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג לחם קינמון וצימוקים, פודינג לחם ארוחת בוקר עם צימוקים קינמון, ו פודינג לחם בייגל קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים בחלב, שמנת, וניל, וחמאה.
מוסיפים קוביות לחם ופקאנים, ערבוב בעדינות רק עד הלחם הוא רטוב. כיסוי וצינה 1 שעה.
יוצקים תערובת לחם לתוך צלחת סופל 2 1/2 ליטר משומנת קלות; מכסים בנייר אלומיניום.
יוצקים 1 כוס מים לתוך סיר 6 ליטר עגול איטי; מניחים מתלה חוט כדי להתאים תנור על התחתונה. הגדר צלחת סופל על מתלה.
לכסות ולבשל על 3 שעות גבוהות או עד סכין חדה יוצא נקי. מגניב מעט לפני ההגשה.
מגישים חם עם קצפת, אם תרצה.
מבחן סוד המטבח: כדי להפוך במהירות 1 אינץ ' קוביות לחם, מחסנית פרוסות לחם לחתוך אנכית לשלישים; ואז לחתוך לרוחב לשלישים.