קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל
גשו לסופר וקנו מים, ביצים, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, פודינג לחם קרמל-בננה, ו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; לבשל על אש בינונית 4 דקות או עד התערובת עבה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בורבון; מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/4 כוס (כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים בננות פרוסות, וזורקים בעדינות. תערובת בננה כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים לחם, מערבבים לשלב. מחלקים תערובת לחם באופן שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים את תערובת הבננה באופן שווה על תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים ramekins על תבנית אפייה קטנה. כיסוי וצינה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
לחשוף ולאפות ב 375 במשך 25 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
טפטוף קרמל ציפוי באופן שווה על פני פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)