קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל

פודינג לחם קריאולי בננה עם רוטב קרמל
גשו לסופר וקנו מים, ביצים, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: חמאת בוטנים - בננה כריך לחם פודינג עם רוטב קרמל כהה, פודינג לחם קרמל-בננה, ו חמאת מייפל אישית Puddings לחם טארט עם רוטב אדר קרמל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; לבשל על אש בינונית 4 דקות או עד התערובת עבה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בורבון; מבשלים עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/4 כוס (כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים בננות פרוסות, וזורקים בעדינות. תערובת בננה כפית לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים לחם, מערבבים לשלב. מחלקים תערובת לחם באופן שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול. מחלקים את תערובת הבננה באופן שווה על תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים ramekins על תבנית אפייה קטנה. כיסוי וצינה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לחשוף ולאפות ב 375 במשך 25 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
טפטוף קרמל ציפוי באופן שווה על פני פודינג לחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות