פודינג לחם קרמל-בננה מלוח
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, חלב, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. קוק, בעדינות מתערבל המחבת אבל לא ערבוב, עד ענבר, כ -10 דקות.
מברישים את כל גבישי הסוכר בצד של המחבת עם מברשת מאפה רטובה.
הסר מהחום וקצף בזהירות בחמאה, שמנת כבדה, בורבון, מיץ לימון ומלח כשר (התערובת תהיה בועה).
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד.
הפוך את פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד ליובש וזהב, כ -20 דקות.
לטאטא את הביצים, סוכר ומלח כשר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בחלב, שמנת כבדה וניל עד חלקה. מקפלים את הלחם הקלוי ואת פרוסות הבננה.
מעבירים חצי מהתערובת לתבנית האפייה המוכנה ומתפשטים בשכבה זוגית.
טפטוף עם 1/2 כוס הקרמל, ולאחר מכן העליון עם תערובת הלחם הנותרת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה או לילה. מכסים ומקררים את הקרמל הנותר עד מוכן לשרת.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מפזרים את פודינג הלחם עם מלח ים ואופים עד חום זהוב ולהגדיר, על 1 שעה, 15 דקות. לחמם את הקרמל הנותרים טפטוף על גבי.