קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם קרמל-בננה מלוח

פודינג לחם קרמל-בננה מלוח
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא חמאה, חלב, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פודינג בננה מלוחה, פודינג בננה עם רוטב קרמל מלוח, ו פודינג לחם עם רוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. קוק, בעדינות מתערבל המחבת אבל לא ערבוב, עד ענבר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מברישים את כל גבישי הסוכר בצד של המחבת עם מברשת מאפה רטובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
3
הסר מהחום וקצף בזהירות בחמאה, שמנת כבדה, בורבון, מיץ לימון ומלח כשר (התערובת תהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלח כשרמלח כשר
מיץ לימוןמיץ לימון
בורבוןבורבון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים לתוך קערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הפוך את פודינג הלחם: מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד ליובש וזהב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
לטאטא את הביצים, סוכר ומלח כשר בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בחלב, שמנת כבדה וניל עד חלקה. מקפלים את הלחם הקלוי ואת פרוסות הבננה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלח כשרמלח כשר
ונילוניל
בננהבננה
לחםלחם
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מעבירים חצי מהתערובת לתבנית האפייה המוכנה ומתפשטים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
טפטוף עם 1/2 כוס הקרמל, ולאחר מכן העליון עם תערובת הלחם הנותרת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה או לילה. מכסים ומקררים את הקרמל הנותר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מפזרים את פודינג הלחם עם מלח ים ואופים עד חום זהוב ולהגדיר, על 1 שעה, 15 דקות. לחמם את הקרמל הנותרים טפטוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
קרמלקרמל
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
צילום: קאנה אוקדה