פודינג לחם רטטוי
פודינג לחם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חצילים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך שום); מכסים ומבשלים 10 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים עגבניות; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים חלב, 1/4 גבינות כוס, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת חצילים.
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד 10 דקות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מפזרים פודינג עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.