קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

פודינג לחם רטטוי

פודינג לחם רטטוי
פודינג לחם Ratatouille דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל, ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים בצל; להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים חצילים ו -6 המרכיבים הבאים (דרך שום); מכסים ומבשלים 10 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שוםשום
5
מוסיפים עגבניות; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
6
הסר מהחום; להתקרר מעט.
7
מערבבים חלב, 1/4 גבינות כוס, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חצילחציל
גבינהגבינה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
9
בואו לעמוד 10 דקות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מפזרים פודינג עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
11
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(1 אינץ') לחם איטלקי בן יום קוביות (כ 9 כוסות)(1 אינץ') לחם איטלקי בן יום קוביות (כ 9 כוסות)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 אינץ') חצילים קלופים בקוביות (כ 6 אונקיות)(1 אינץ') חצילים קלופים בקוביות (כ 6 אונקיות)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ (על 2 בינוני)בצל קצוץ (על 2 בינוני)85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק3/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץ (בערך 1 בינוני)פלפל אדום קצוץ (בערך 1 בינוני)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות קישואים קצוצים (אודות1/2 כוסות קישואים קצוצים (אודות