פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 587 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, אבקת קקאו, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד גם קינוח זול מאוד. מתכון זה מאוכלרשת יש 1064 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה הוא רע למדי. פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מניחים את הלחם בתבנית האפייה.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החלב, השמנת והליקר.
בקערה אחרת שלבו את הסוכרים המגוררים והחומים עם אבקת הקקאו וערבבו היטב.
מוסיפים את זה לתערובת החלב ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את תמציות הווניל והשקדים ואת הקינמון לביצים הטרופות.
מערבבים את תערובת הביצים עם תערובת החלב ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס.
יוצקים את התערובת באופן שווה על קוביות הלחם; מניחים לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, או עד שהלחם ספג את רוב תערובת החלב.
אופים את הפודינג במשך שעה 1, או עד להגדיר; סכין מוכנס לתוך מרכז הפודינג צריך לצאת נקי. מגישים את הפודינג חם, או מקררים אותו ומגישים צונן.
מגישים אותו חם או קר, עם קצפת או רוטב קינוח.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
מדירן ופדרו שימי צ ' אדנז הם אפשרויות מצוינות לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שימס זיווג עם תווי תאנים וקרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. מדירן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! הרדדה דו אספוראו ורדלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הרדה דו אספוראו ורדלו]()
הרדה דו אספוראו ורדלו
לוורדלו 2014 יש ניחוחות ירוקים, עשבוניים ותווים טרופיים עם רמזים של ליים ואשכולית. בחיך יין זה רענן ואלגנטי, עם פירות עזים ותווי מינרלים המובילים לגימור ארוך ומתמשך.